Another great RocketTheme Joomla Template brought to you by the RocketTheme Joomla Template Club.
Начало Новини Секс списание Новини от Фламинго - Flamingo news

Visitors

free counters

DG Slideshow

Ицо и Станислав в БДСМ магазина на Секс Маркет Бургас
Ицо и Станислав в БДСМ магазина на Секс Маркет Бургас

Павел в работно облекло

Новини от Фламинго - Flamingo news
Flamingo


 • Често Задавани Въпроси относно кариера в порно индустрията
  Значи искаш да си порно звезда? Това е чудесно! Преди да скочиш в дълбоките води на еротиката обаче, ще трябва да се запознаеш с тънкостите на занаята и точно за това е този блог.  Тази страница в частност ще те запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси относно порно бизнеса.


  Какво е работното време?

  Това зависи от теб. Повечето порно актьори си отделят дни от месеца, в които ще работят – например от 1 Август до 10-ти. След, което агентите им ги ангажират с работа в определените дни за този месец. Някои от еротичните артисти работят само в понеделници, а други работят пет дни в седмицата без събота и неделя. Можеш да „резервираш“ удобните за теб дни предварително с твоя мениджър и можеш да ги промениш по всяко време само с обаждане по телефона.


  Как да си намеря агент?

  Ако си пълнолетен можеш да попълниш онлайн апликация, след като бъде разгледана и ако решим, че имаш потенциал ще те свържем с агент.

  Колко голям трябва да е членът ми?
  Няма правила за това, но 15-22 сантиметра е типичния размер на пениса, на една порно звезда. Някои хора смятат, че колкото по-голям е пенисът, толкова по-добре, но ако попитате някоя порно актриса, тя ще ви отговори, че предпочита партньори с по-малко мъжество защото болката е по-слаба на следващия ден.

  Трябват ли ми професионално направени снимки?
  Не. Всеки който ти казва това, най-вероятно се опитва да помогне на свой приятел- фотограф да направи малко пари.
  Ще са ти нужни снимки които може да са направени лично от теб или от приятел, единственото изискване е да са ясни.

  Може ли да ми помогнете да вкарам приятелката си в порно бизнеса?
  Не! Само човекът, който иска да се занимава с нашата професия, може да реши да кандидатства, той/тя, трябва да положи сам/а усилието и да дойде при нас по собствена воля. Не можете да решите вместо него/нея!

  Трябват ли ми изкуствени гърди за да пробия?
  Категорично не!  Истина е, че много порно звезди притежават големи изкуствени гърди, но има солидна част от момичетата, които нямат корекции. Има много фенове и на двата вида.
  Ако имаш големи естествени гърди ще бъдеш търсена по-често за работа. Съществува голяма нужда от естествено надарени актриси.

  Трябва ли да правя секс със всекиго, ами ако не ми харесва партньорът?
  Не е нужно да вършиш нищо с което не се чувстваш комфортно, включително можеш да откажеш да работиш с друг актьор. Всеки еротичен модел може да състави свой списък с хора, с които не желае да работи.
  Дори не е нужно да дава причина защо не иска да работи с определен актьор/актриса.
  Просто предава списъка с имената на своя агент и няма да бъде „резервиран“ за сцени със „обречените“.

  Трябва ли да съм екзотичен танцьор/танцьорка?
  Не!
  Много от актьорите/актрисите не са танцьори.
  Въпреки, че е много доходоносно, танцуването не е за всеки.

  Трябва ли да съм „ескорт“ за да вляза в бизнеса?
  Абсолютно и категорично, НЕ!
  През кариерата си ще бъдеш обект на такива предложения, но те съветваме да не навлизаш в такъв рискован бизнес. Не само, че можеш да си създадеш проблеми със закона, но и риска от венерически болести нараства значително.

  Порно компаниите предлагат ли здравни осигуровки?
  Не. Ти не си техен служител, ти си нает работник и ти се плаща за деня или за съответен брой сцени. В края на работното време, професионалната ти връзка с компанията приключва. Ти си отговорен/на  за плащането на своите данъци и осигуровки.

  Заплащането - седмично или месечно?
  Порно актьорите не са служители на определена компания, плаща им се в края на работния ден, или в някои случаи сумата се превежда директно на агента им, който събира всички пари заработени от актьора за периода в който е зает/а и в края на споменатия период, ги изплаща на своя клиент.
  Единственото изключение е, когато подпишеш договор с някое студио (много рядко), тогава работиш на фиксирана месечна или седмична сума.


  Какво е „голо интервю“?
  „Голо интервю“, въпреки вълнуващото си име това  е доста прозаичен процес.

  Когато Ви бъде определено такова интервю, трябва да отидете и да се видите с продуцента/ режисьора на филма за който се явявате на кастинг. 

  След като той потвърди, че лицето от снимката е всъщност вашето (много хора пращат фалшиви снимки), трябва да се съблечете и да се покажете от всички страни.
  Така режисьорът/ продуцентът ще реши дали имате правилните пропорции нужни за филма.

  Целият процес трае около 5 минути и не е свързан с никаква сексуална дейност.
  Интервюто трае малко по-дълго, ако филмът има по-дълбок сюжет, тогава ще ви се даде сценарий от който да четете за да бъде преценено за коя роля бихте били най-подходящи.

  Бъдете усмихнати и се явете навреме!
   От това зависи дали ще бъдете наети за една или повече сцени

  Да подпиша ли договор с агент?
  Това е чудесен въпрос. Ако си нов в индустрията е почти невъзможно да си намериш работа без агент.
   Но как да знаеш кой агент е подходящ за теб?
  Най-очевидното нещо е първо да провериш дали агента има лиценз, но само това не го прави правилния избор за теб.
  Някои агенти работят в определени ниши (MILF), ако нямаш подходящата визия, възраст, телосложение, те не биха успели да ти помогнат много.
  Ако един агент не успее да ти намери работа до 3-4 месеца, би могъл да поискаш, да бъдеш освободен от договора си с него. Агентите са бизнесмени преди всичко и не искат репутацията им да бъде срината,  затова биха те пуснали, ако професионалната ви връзка не те удовлетворява.
  Повечето агенти в индустрията ще успеят веднага да преценят дали могат да ти намерят работа и вероятно няма да се стигне до терминиране на договора ви.

  Живея извън САЩ, мога ли да стана порно звезда отвъд океана?
  Ще бъда честен с теб. Ако намерението ти е да пристигнеш в САЩ и да работиш в порно индустрията, това просто не е възможно към този момент.
  Трябва да имаш валидна трудова виза за работиш в Съединените Американски Щати, и няма да получиш такава, ако заявиш, че искаш да дойдеш за да работиш в нашата индустрия.
  Не можеш да работиш с туристическа виза, трябва ти трудова такава. В противен случай, студиото няма да може да пусне по легален път сцените в които участваш.

  статията е взета от блога на един от известните агенти
  beapornstar.info • BECOME A MODEL
  BECOME A MODEL • Как да стигна до Sex Shop Sofia Flamingo в Sofia София с Автобус, Метро, Тролейбус, Трамвай • Масаж на простатата • Пролетни промоции на секс играчкиTemplate design by Flamingo Theme