G-vibe Анатомичен масажор


G-vibe Анатомичен масажор

G-vibe е направен от високо качествен, хипоалергенен, безвреден за организма, патентован медицински клас силикон.

 

 

 Тихи, но много мощтни вибро-мотори с 6 функции на вибрация са поставени на върховете на масажора. Върховете имат точна дължина и гъвкавост направени така, че да съвпадат перфектно с женската анатомия, като специално е обърнато внимание на G-точката. Правилната стимулация на тази област може да донесе нови и незабравими удоволствия на жената. Разбира се известно е на всички, че оргазъма достигнат чрез G-точката е много по-силен и по-продължителен от оргазма достигнат чрез клиторна стимулация. Изключителното при G-vibe обаче е едновременната стимулация на двете страни на вагината (G-точката и срещуположната страна): удоволствие, което не може да се достигне с никой друг вибратор.

Докато е вътре, G-vibe създава усещането за пълнота без да имаме разтягане на влагалището.

Както всички велики идея, така и устройството на G-vibe е много просто: играчката се адаптира към индивидуалността на всяка жена. Колкото по-широка е вагината толкова повече ще се разтворят върховете на играчката благодарение на еластичността на силикона. Всяка жена е уникална. G-vibe може да се използва еднакво удобно както от млади жени, така и от такива които са раждали.

Шест функции на вибрация с различна чувствителност ще ви дадът по-силно усещане.

Бутоните за управление са ергономично разположени на дръжката, която е направена от същия материал както и основната част на масажора. Това предотвратява изплъзване, когато го използвате с лубрикант. Също така ви позволява да настроите масажора на вибро-функция бързо и удобно. G-vibe е много адаптиращ се: може да се използва както соло, така и от двойки.

    1 година гаранция
    Водоустойчив
    Презареждаща се батерия (включена)
    Медицински клас силикон (без фталати)
    6 фунции на вибрация
    Два вибро-мотора на краищата
    Тих    

 

 

 

Реклама

Новини

BilerChildrenLeg og SpilAutobranchen