Агенция Фламинго ЕООД

Фирмата стартира дейноста си през 1990г. с инжинерингова, информационна, търговска и издателска дейност. Същата и следващата година е приета за официален член на редица международни организации. Тя издава първите еротични списания в България и организира първия еротичен конкурс "Мистър "ЕРОС" през 1992г. Едно от направленията на фирмата в последните 23 години е изграждането на Еротични магазини "SEX SHOP" в страната. В тази област тя е официален представител и дистрибутор на едни от най-големите световни фирми.

Търговските марки на Scala, Shots media, ST Rubber, Mr.B, California exotic, Hot, Jorgensen Laboratories, Inverma, EroPharm, United Consortium Inc., MDScience Lab LLC, Cobeco Pharma, MSX, O product, ABS Holding и много други представят стоките си на българския пазар чрез нашите магазини.

Друго направление, в което работи фирмата е рекламата. Фирмата е продуцирала телевизионни и радио предавания, музикални видео клипове, и шоу програми. "Агенция Фламинго" ЕООД е фирма с дълго годишен опит в търговията за стоки и услуги за възрастни.

В този сайт ще намерите информация за възможностите на нашата компания и вашите предимства, като наши клиенти. Като една постоянно развиваща се динамична и много модулна компания, "Агенция Фламинго" се занимава и с уеб дизайн, на опростени и сложни структуирани сайтове сайтове .

Като основен пример за работата на Екипа на Фирмата, можете да разгледате сайтовете предлагани, като приятелски или препоръчани. Ние предлагаме професионални предизвикателства и перспективи за развитие. Динамична работа в млад колектив. Отлична вътрешна и външна организация. Заплащане, зависещо от резултата на работата на отделната единица в екипа.

"Агецния Фламинго" ЕООД търси постоянно млади хора, които имат желание за работа и за развитие в работен и личностен план. Ние сме най-голямата верига от Секс Магазини в страната. Секс Маркет Бургас - Sex Market BurgasСъздадохме първия на балканите Секс Супер Маркет.

Предлагаме и сайтове за развлечение - Запознанства, Списание, Галерии, Конкурси, Консултации от Сексолог, Блогове, Форуми, Топ Класации и много други, като в листа за пускане на Първата Еротична Интернет Телевизия.

 

Ние създадохме и най-големия Интернет Секс Магазин в България ( а и на Балканския полуостров) Vibrator-bg.com sex shop

Ако имате преложения за нововъведения в услугите или добавки към вече излезли услуги, моля да ни пишете на:

е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ВНИМАНИЕ!!! Материалите във този сайт не се препоръчват за лица под 18 години. Публикуваните материали не винаги отразяват мнението на собствениците или потребителите на този сайт. Ако намерите скандални или провокативни за вас материали, моля затворете страниците и ни пишете на е-майл:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Централен офис: 1303 София ул. Цар Симеон 200

                           8000 Бургас, ул. Константин Величков 29

тел: 0887 616 239

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Skype: Flamingo.Bulgaria

Реклама

Новини

BilerChildrenLeg og SpilAutobranchen